Leasing

Leasing er det engelske ord for leje. Om du leaser eller lejer udgør ingen forskel. Du bestemmer blot senest 14 dage inden kontraktudløb, om du vil returnere bilen til leasingselskabet, købe bilen til den aftalte restværdi eller om vi skal sælge bilen for dig som kommisionssalg.

Vi gør drømme
til virkelighed

Da bilen stadig er uden registreringsafgift, har man derfor i praksis hele verden som markedsplads og ikke nødvendigvis kun det danske bilmarked. Restværdien er en essentiel parameter i leasingkontrakten, og er den pris du skal anvise en køber til. Flexleasing betyder i korte træk, at du i stedet for at betale op til 150% i afgift på din bil, kun betaler afgift i den ønskede periode fra 1 til 36 måneder, som du benytter bilen i. For at benytte sig af denne løsning, skal afviklingen ske omkring en leasingkontrakt og i samarbejde med vores leasingselskab.

 

Der betales med andre ord kun ydelse af bilens pris uden afgift, men tillagt en lille procentdel af afgiften og en lav rente af restafgiften. Periodeafgiften er den afgift, som SKAT kræver for den periode leasingtager/kunden anvender køretøjet. Periodeafgiften består af to dele afgift samt renter til SKAT. Er bilen over 36 måneder gammel, betales 0,5% af den beregnede afgift per påbegyndt måned.

Derudover betales en forrentning af den udstående afgift til SKAT. Der vil oftest ved leasingaftalens indgåelse blive aftalt en løbetid. Du kan altid komme ud af din leasingaftale. Prisen afhænger bl.a. af hvor lang tid der er tilbage i kontrakten. Afskrivningsmetoden er helt anderledes, eftersom der kun afskrives på bilens pris uden afgift.

 

Derfor er likviditetsbindingen langt lavere og dermed giver dette en bedre samlet økonomi ved at flexlease. En forlængelse af leasingskontrakten medfører en ny vurdering af køretøjet, hvor SKAT fastsætter registreringsafgiften ud fra køretøjets aktuelle handelsværdi på det nye pågældende tidspunkt.

 

Det betyder en lavere registreringsafgift og dermed en lavere ydelse for den nye periode, men hvor man så afskriver den flex afgift, der er betalt for den foregående periode. Som leasingstager sørger du selv for betaling af brændstof, forsikring, service, vedligeholdelse og den grønne afgift på bilen.

 

Vi sørger for forhandling af pris, afgiftsberegning, besigtigelse, testkørsel, transport, toldsyn, klargøring og indregistrering. Alle kan lease. Det kræver blot at du bliver godkendt af vores leasingselskab.

KØR ikke forgæves – RING for fremvisning !