Tryghed

For os betyder det alt at du opnår den største glæde ved af lease din kommende bil hos os. Derfor tilbyder vi garantiforsikring op til 36 mdr i hele leasingperioden. Vi er der for dig i hele processen og din bil vil få den bedste pleje på vores samarbejdspartneres værksteder, eller et værksted du henviser til. Vi samarbejder med en af de førende forsikringsformidlere som er godkendt af finansinspektionen og følger deres direktiver samt loven om forsikringsformidling. Alt dette for at give alle involverede parter den størst mulige tryghed.

Professionel rådgivning
og vejledning

Deres erfaring og lange samarbejde med markedets højst klasserede forsikringsselskaber udgør grunden til at deres produkter er udviklede efter bilejerens behov. Bemærk hver en reparation skal godkendes før påbegyndelse. Reparationer som påbegyndes før godkendelse, sker for køretøjsejerens/leasingtagers regning. Kontakt os og hør mere om hvordan du kan være dækket sikkert ind.

Vi tilbyder også at bilen bliver gennemtjekket på en lang række punkter. Det gælder lige fra kilometertjek til motorens stand og de helt små detaljer. Vi sender bilen til en uvildig synshal, hvor den får et grundigt tjek efter en brugtbilstest. Brugtbilstjekket betyder at bilen er fejlfri og i perfekt stand efter årgang og kilometertal. Du har desuden garanti for restgæld samt kilometergaranti.

 

Vores biler bliver transporteret via en af landets største autotransportører. Bilen transporteres og fastspændes på autotransporteren i henhold til de internationale regler for at sikre optimal transportsikkerhed. Alt dette tilsammen betyder høj leveringssikkerhed og lav skadesprocent.
Vi tilbyder også GPS tracker, så bilen kan findes hvis den skulle blive stjålet. GPS tracker er et krav på dyrere biler.

Vi realiserer
dine drømme

Vi stiller store krav til vores trofaste og professionelle samarbejdspartnere – og til os selv, for at sikre dig den letteste og mest trygge løsning. Vi sparer dig for tid og penge! I fællesskab med dig går vi helt ned i detaljerne og finder præcis den luksus bil, der matcher dine behov til mærke, model, årgang, farve, km, udstyr m.m.

 

Auto Leasing Danmark hjælper og rådgiver under hele forløbet – kontakt os allerede i dag for en dialog om din næste bil!

KØR ikke forgæves – RING for fremvisning !